Polica u kupaoni

Kada prvi put shvatiš da ti je potrebna intimna njega kao dio ženske rutine higijene, odabir ispravnog sredstva za pranje, dnevnog uloška ili vlažnih maramica može ti se činiti napornim.

No, znati koji su ženski higijenski proizvodi blagotvorni za tebe ne mora biti strašno.

Cijeli proces možeš pojednostavniti razmišljanjem o svom stilu života i tome kako utječe na tvoje specifične potrebe kada se radi o intimnoj njezi. Jer sve, od načina na koji provodiš dan, navika uređivanja koje imaš pa i određeno životno doba, ima utjecaj na tvoju rutinu ženske higijene.

Ako si tinejdžerica

Bez obzira na to jesu li ti započele menstruacije, svoje intimno područje moraš održavati savršeno čistim. Kao dio dnevne rutine higijene upotrebljavaj sredstvo za intimno pranje kao što je Libresse sredstvo za intimno pranje s ekstraktom vode s metvicom. A budući da neredovita menstruacija, točkasto krvarenje i iscjedak mogu biti česti i nepredvidljivi u tinejdžerskim godinama, nosi Libresse dnevni uložak svaki dan kako bi intimno područje bilo svježe i udobno.

Ako si sportski tip

Čistoća poslije sporta iznimno je važna. Upotrebljavaj Libresse sredstvo za intimno pranje kada se tuširaš nakon sporta. Ako si u žurbi, pokušaj s intimnim vlažnim maramicama koje će očistiti i osvježiti intimno područje. Prozračni dnevni uložak kao što je Libresse DailyFresh s ProSkin formulom također će ti donijeti osjećaj čistoće i udobnosti tijekom dana.

Ako često putuješ

Kada duga razdoblja provodiš u pokretu i ne možeš se tuširati onoliko često koliko bi htjela, možeš ostati svježa upotrebom Libresse DailyFresh dnevnih uložaka. Upravo kao pamučno donje rublje, ovi su dnevni ulošci prozračni što znači da će intimno područje biti čisto i udobno. I pokušaj upotrebljavati intimne vlažne maramice nakon toaleta. Osvježit će te, pomoći kod neugodnih mirisa i održati osjetljivu pH ravnotežu intimnog područja.

Ako se depiliraš voskom ili briješ intimno područje

Redovito uklanjanje dlačica s intimnog područja može kožu učiniti osjetljivom, suhom ili čak iziritiranom. Libresse pjena za intimno pranje za depiliranu kožu sadrži neven koji smiruje i hidratizira osjetljivu kožu intimnog područja kada se briješ pod tušem. Nemoj zaboraviti dobro oprati nakon depilacije kako bi napravila piling i upotrijebi aloe vera gel za hidrataciju. Nakon nekoliko dana možeš se prebaciti na Libresse sredstvo za intimno pranje za svaki dan. A možeš i upotrijebiti Libresse DailyFresh dnevni uložak za svakodnevnu udobnost.

Ako si mlada mama

Nakon porođaja intimno područje vjerojatno će biti bolno i upaljeno. Pjena za intimno pranje kao što je Libresse smirujuća pjena za pranje s vitaminom E i nevenom odlična je za ublažavanje i smirivanje kože. Libresse dnevni ulošci, međutim, zaštitit će donje rublje od postporođajnog iscjetka i držati područje čistim i bez neugodnog mirisa. Upotreba intimnih vlažnih maramica također će osvježiti intimno područje nakon toaleta uz pomoć smirujućih svojstava vitamina E.

Nastavi učiti

Istraži više