Tvoja prva menstruacija

Od grčeva i promjena raspoloženja do različitih dostupnih higijenskih proizvoda, saznaj sve što trebaš znati o svojoj prvoj menstruaciji. Osim toga, pronađi bitne savjete o tome kako se nositi s menstruacijom.

Život s mjesečnicom

Skupili smo sve informacije koje bi ti mogle trebati o svakom aspektu menstrualnog ciklusa. Tako se menstruacija može potpuno uklopiti u svakodnevni život, bez obzira u kojoj se fazi menstrualnog ciklusa nalaziš.

Pubertet

Sve što trebaš znati o znakovima i fazama puberteta kod žena. Osim toga i savjeti kako se nositi s teškim dijelovima kako ne bi bilo utjecaja na tvoje zdravlje i sreću.

Problemi s menstruacijom

Upoznatost s uzrocima menstrualnih problema znači da si dobro pripremljena za njih kada se dogode. Bez obzira radi li se o grčevima ili propuštanjima, ili ozbiljnijim problemima koji zahtijevaju liječničku pomoć, ovdje ćeš pronaći sve informacije.

Seks & Veze

Brineš li zbog trudnoće ili imaš pitanje u vezi sa seksom? Ovdje ćeš pronaći mnoštvo korisnih informacija i savjeta o seksualnosti, sigurnim seksualnim odnosima i trudnoći i mitove i činjenice o istome.

Oko menopauze

Mogućnost uočavanja simptoma predmenopauze znači bolju pripremljenost za promjene u tijelu. Od predmenopauzalnog krvarenja do valunga i osjetljivih grudi, evo kako se nositi s ovom složenom fazom.

Dnevna intimna njega

Korisni savjeti i informacije o intimnoj njezi i čistoći. Kako bi sigurno bila svježa i osjećala se ugodno svaki dan.