Pink origami vulva with text “Our purpose: we break V-Zone taboos to free women from stigma
Pink origami vulva with text “Our purpose: we break V-Zone taboos to free women from stigma

Naša svrha: Mi razbijamo tabue V-Zone* kako bismo oslobodili žene od stigme.

ŠTO VJERUJEMO

Kroz užitak i bol, od laganih izljeva do obilnih krvarenja, od prve do posljednje menstruacije... i sve između i dalje od toga – vagine i vulve su moćan, prekrasan dio ljudskog tijela, i zaslužuju da ih se slavi i da se o njima vodi briga. Predani smo razbijanju tabua oko menstruacije, vagine i vulve, kako bi se žene diljem svijeta mogle osjećati osnaženo, podržano i da mogu živjeti život kakav žele bez straha i srama.

Prljavo Prirodno

Jedine stvari koje nisu u redu s našim tijelima su neistine koje ih okružuju. Nikada ne impliciramo da su krv, iscjedak, vaginalni mirisi ili vulve nečisti ili pogrešni. Krv nije plava. A žene nisu rođene da budu ruže.

Za druge Za tebe

Vaš život. Vaše tijelo. Vaš izbor. Mi to poštujemo. Nikada Vam ne govorimo što možete, a što ne možete ili kako biste trebali i ne biste trebali izgledati.

Tišina Otvoreni razgovor

Women’s bodies and experiences won’t be silenced. We’re never afraid to spark V-Zone conversations, break taboos and fight harmful stereotypes.

Isključivo Uključivo

Ne postoji jedan način kako da se bude ženom. Stojimo uz svakoga i podržavamo ga. Uključujemo što više različitih žena i iskustava. I uključujemo i muškarce kako bismo pomogli u razbijanju tabua.

Požrtvovno Brižno

Brinemo o planetu baš kao što brinemo o Vama. Stoga nikad ništa nećemo izumiti, a da pritom ne mislimo o reproduktivnim pravima našeg planeta.

*Vagina i V-oblik naprijed koji se može vidjeti