Ovu web stranicu (www.libresse.hr) uređuje:

Essity Austria GmbH

Storchengasse 1, A-1150 Wien

PDV broj: ATU34762101

Ova web stranica (www.libresse.hr) u vlasništvu je:

Essity Hygiene and Health AB 

SE-405 03 Göteborg

Švedska

Korištenje web stranice podliježe sljedećim Uvjetima korištenja. Osim toga, postoje posebni uvjeti koji prevladavaju nad ovim Uvjetima korištenja, a koji mogu važiti za pojedine stranice, usluge ili funkcije na web stranici.

Intelektualno vlasništvo

Materijale na ovoj web stranici tvrtka Essity pruža svojim klijentima kao uslugu i može ih se koristiti samo u informativne, nekomercijalne svrhe. Jednokratne kopije mogu se preuzeti sukladno odredbama u nastavku.

Preuzimanjem bilo kojeg materijala s ove web stranice prihvaćate ove Uvjete. Ako se ne slažete s njima, nemojte koristiti web stranicu niti s nje preuzeti bilo koji materijal.

Essity i njegovi korisnici licenci pridržavaju sva autorska i druga prava intelektualnog vlasništva s obzirom na sadržaj ove web stranice, posebice tekstove, ilustracije, grafiku, raspored (layout), slike, audio i video zapise, kao i njihov izbor i aranžman, te sve ostale informacije na web stranici (što je sve zajedno označeno kao "sadržaj web stranice"). Sadržaj web stranice ne smije se reproducirati, distribuirati, unajmiti, posuditi, javno prikazati, staviti na raspolaganje javnosti, uređivati, prilagoditi, preobraziti ili koristiti na bilo koji drugi način bez prethodnog pismenog pristanka tvrtke Essity. Korisniku je dopušteno napraviti samo tehnički nužne kopije web stranice u svrhu pregledavanja (pristupa web stranici i prikaza sadržaja web stranice). Sva prava na oznake korištene na web stranici (zaštitni znakovi, trgovački nazivi, imena i naslovi) pridržana su od strane njihovih vlasnika.

 

Komunikacije korisnika

Web stranica može nuditi funkcije koje vam omogućuju davanje informacija, kao što su recenzije proizvoda, ocjene, komentari i pitanja vezano za Essity i njezine proizvode. Smatrat će se da sav materijal, informacije ili drugi sadržaji koje objavite na ovoj web stranici nisu povjerljivi, isključivi, naplatni ili opozivi, mogu se slobodno dalje (pod)licencirati te nisu zaštićeni na neki drugi način (dalje: Kommunikacije).

Na web stranicu nije vam dozvoljeno postaviti niti objaviti nikakvu komunikaciju (definiranu u prethodnom odjeljku) koja bi se mogla smatrati štetnom, prijetnjom, kršenjem prava intelektualnog vlasništva, ili koja bi na bilo koji drugi način bila u suprotnosti s primjenjivim zakonom.

Slažete se da nećete pristupiti ovoj web stranici niti ju koristiti  na bilo koji način koji bi mogao oštetiti ili preopteretiti bilo koji računalni sustav ili mrežu tvrtke Essity, te da web stranicu i sadržaj koji se pruža na njoj ili pomoću nje nećete koristiti u bilo koju svrhu koja je nezakonita ili zabranjena ovim Uvjetima.

Essity pridržava pravo da otkrije, kopira, distribuira, ugradi i/ili na drugi način koristi komunikacije, zajedno sa svim podacima, slikama, zvukovima, tekstom i drugim sadržajima u njima sadržanim, za sve i bilo koje komercijalne ili nekomercijalne svrhe sukladne s Pravilima o privatnosti ove web stranice.

 

Računi korisnika

Vi ste odgovorni za čuvanje podataka za prijavu na vaš račun, te da taj račun ne dijelite s trećim stranama. Vi ste odgovorni za sve radnje poduzete s vašim računom. Essity pridržava pravo otkazati i brisati vaš račun u bilo kojem trenutku bez prethodne obavijesti.


Uzorci proizvoda i kuponi

Web stranica može vam omogućiti da naručite uzorke proizvoda i primate kupone za Essity proizvode. Essity ne jamči da će vam uzorci i kuponi biti dostupni ili vam se ponuditi, a zadržava pravo odbiti ili otkazati bilo koju narudžbu uzorka ili kupon po vlastitom nahođenju.

Odgovornost

Essity ne jamči da je sadržaj web stranice točan, potpun ili ažuran. Posebice, Essity ne jamči da će web stranica biti dostupna, bez nedostataka i virusa, da će uvijek biti sigurna, te da će se sadržaj web stranice moći sigurno preuzeti.

Essity ne pruža medicinske savjete i u tom pogledu ne preuzima odgovornost. Ako imate zdravstvenih problema ili pitanja koja se odnose na vaše zdravlje, obratite se zdravstvenoj ustanovi da biste tamo potražili stručne savjete.

Essity neće biti odgovoran za bilo kakvu štetu koja se javlja kao posljedica korištenja ove web stranice, osobito ne za bilo koji gubitak programa ili podataka, osim u slučaju štete prouzročene namjerno ili s krajnjom nepažnjom od strane tvrtke Essity.

Ovu web stranicu možete koristiti samo u skladu s ovim Uvjetima korištenja i to za zakonite i prikladne svrhe. Konkretno, zabranjeno je korištenje softvera, procesa ili opreme koja ručno ili elektronički ometa rad ili funkcionalnost web stranice ili koja uzrokuje neprimjereno ili pretjerano veliko opterećenje za ovu web stranicu.

 

Veze na web stranice treće strane

Ova internetska stranica pruža izravne ili neizravne veze s vanjskim web stranicama kojima upravljaju treće strane. Essity ne kontrolira dostupnost ili sadržaj takvih web stranica trećih strana i nema nikakvu kontrolu nad ovim stranicama trećih strana. Posebice, Essity ne prihvaća sadržaj takvih web stranica trećih strana kao svoj vlastiti i ne preuzima nikakvu odgovornost niti obveze glede sadržaja ili sigurnosti takvih web stranica treće strane.


Izjave o budućnosti

Ova web stranica sadrži izjave koje se odnose na budućnost. Ta predviđanja prikazana na web stranicama subjektivna su mišljenja o upravljanju tvrtkom Essity i trenutne procjene uprave o budućem razvoju, koji se temelje na različitim pretpostavkama. Uprava vjeruje da su ove procjene razumne, međutim, takva se procjena može u određenim okolnostima pokazati pogrešnom. Essity ne jamči da su procjene uprave ispravne ili da će se predviđanja uprave ostvariti.


Promjene

Essity može promijeniti, dopuniti ili ukloniti, tj. postaviti, bilo koji sadržaj web stranica ili web stranicu u cijelosti ili djelomično, u bilo koje vrijeme i bez prethodne obavijesti. Essity može revidirati ove Uvjete u bilo koje vrijeme ažuriranjem ovog objavljivanja.

Essity pridržava prema vlastitom nahođenju, pravo, ali nema obvezu, (1) mijenjati ove Uvjete korištenja; (2) kontinuirano pratiti i ukloniti objave; i/ili (3) prekinuti dostupnost web stranice u bilo kojem trenutku bez prethodne obavijesti.


Važeći i primjenjivi zakon

Svaki spor između vas i tvrtke Essity u vezi s ovim Uvjetima korištenja bit će vođen po švedskim zakonima.