V-Protection & Freshness Libresse V-Protection & Freshness Deo dnevni ulošci

Stižu dobre vijesti – zadržati udobnost i zaštićenost, to je upravo postalo lakše i održivije. Napravili smo neke promjene u našim Libresse V-Protection & Freshness Deo dnevnim ulošcima što ih čini boljima nego ikad. Isprobaj ih i bit ćeš na dobitku; uvjeri se da nude svu superiornost koju ste očekivali i da su stvarno jednostavni za korištenje. Njihov lagani cvjetni miris pružit će ti osjećaj svježine i unijeti dašak prirode.

Naša prilagodljiva tehnologija Cour-V™ je tu da ti omogući još veći stupanj njege V-zone, kako bi dobila optimalno upijanje – uključujući mirise – kako bi bila svježa i zaštićena cijeli dan. Za udobnost koja osnažuje samopouzdanje, pružaju maksimalnu prilagodljivost i savršeno pristajanje tvom jedinstvenom obliku tijela, a svi znamo koliko je to važno. Dodali smo novi i intuitivni dizajn na vrhu uloška. Pogledaj i vidjet ćeš da ih je lakše pravilno postaviti.

Također, želimo dati svoj doprinos planetu pa smo smanjili ugljični otisak ovih proizvoda smanjenjem korištenja prirodnih resursa*. Usto, surađujemo s organizacijom ClimatePartner kako bismo nadoknadili preostale emisije ulaganjem u inicijative za zaštitu šuma.

To je stvarno jedan veliki plus! Zato sad, sve što trebaš učiniti je isprobati ih. Sama ćeš se uvjeriti da su tanki, udobni, prilagodljivi tvom tijelu i optimalno upijaju – uključujući i mirise.

Jednostavno rečeno, Libresse V-Protection & Freshness Deo dnevni ulošci olakšavaju ti život, a to je sjajna vijest.


  *Proizvod sa smanjenim CO₂ u usporedbi s prethodnim proizvodom na temelju procjene životnog ciklusa koju je proveo Essity. Više na www.libresse.hr 

Razlozi zašto ih odabrati:
  • Naša prilagodljiva tehnologija Cour-V™ tu je da ti pruži još veći stupanj njege V-zone.
  • Isprobaj naše Libresse V-Protection & Freshness Deo dnevne uloške. Zadrži svježinu i ostani zaštićena s našom prilagodljivom Cour-V™ tehnologijom: ne koristimo je samo za higijenske uloške – već sada i na dnevnim ulošcima!!
  • MAKSIMALNA PRILAGODLJIVOST omogućuje savršeno pristajanje tvom jedinstvenom obliku tijela
  • SUPER UPIJANJE održava tvojuu V-zonu svježom i zaštićenom cijeli dan
  • UPIJANJE MIRISA pruža ti veću udobnost i samopouzdanje

Pogodno za

Dan
Dan
Noć
Noć
Iscjedak i mrlje
Iscjedak i mrlje
Znoj
Znoj
Vježbanje
Vježbanje

Moglo bi vas zanimati

Libresse V-Protection & freshness Regular dnevni ulošci
lagana menstruacija

V-mjerač mjesečnice

Mjesečnica svake žene je jedinstvena. Zato pronađi svoj idealni uložak pomoću našeg V-indikatora mjesečnice. Što je viša razina crvene boje na V, uložak ima veću sposobnost upijanja.

Dailies Fresh

Libresse V-Protection & freshness Regular dnevni ulošci