Dailies Fresh Libresse V-Protection & freshness Regular dnevni ulošci

Stižu dobre vijesti – zadržati udobnost i zaštitu, to je upravo postalo lakše i održivije. Napravili smo neke promjene u našim Libresse V-Protection & Freshness Regular dnevnim ulošcima što ih čini boljima nego ikad. Pogledaj ih i vidjet ćeš da nude svu superiornost koju si očekivala i da su doista jednostavni za korištenje. 

Naša prilagodljiva tehnologija Cour-V™ je tu da ti pruži još veći stupanj njege V-zone kako bi dobila optimalnu apsorpciju – uključujući mirise – kako bi zadržali svježinu i pružili zaštitu cijeli dan. Za udobnost koja osnažuje samopouzdanje, pružaju maksimalnu prilagodljivost i savršeno pristajanje tvom jedinstvenom obliku tijela, a svi znamo koliko je to važno. Dodali smo novi i intuitivni dizajn na vrhu uloška. Pogledaj i vidjet ćeš da je lakše pravilno postaviti uložak.

Također, želimo dati svoj doprinos planetu pa smo smanjili ugljični otisak ovih proizvoda smanjenjem korištenja prirodnih resursa*. Usto, surađujemo s organizacijom ClimatePartner kako bismo nadoknadili preostale emisije ulaganjem u inicijative za zaštitu šuma.

To je jedan veliki plus! I sada, sve što trebaš učiniti je isprobati ih. Sama ćeš se uvjeriti da su tanki, udobni, prilagodljivi tvom tijelu i optimalno upijaju – uključujući mirise.

Jednostavno rečeno, Libresse V-Protection & Freshness dnevni ulošci olakšavaju ti život, a to je sjajna vijest.

Dostupni su i u pakiranju od 58 komada.

*Proizvod sa smanjenim CO₂ u usporedbi s prethodnim proizvodom na temelju procjene životnog ciklusa koju je proveo Essity. Više na libresse.hr

Razlozi zašto ih odabrati:
  • Naša prilagodljiva tehnologija Cour-V™ je tu da ti pruži još veći stupanj njege V-zone.
  • Isprobaj naše Libresse V-Protection & Freshness Regular obične dnevne uloške. Zadrži svježinu i ostani zaštićena s našom prilagodljivom Cour-V™ tehnologijom: ne koristimo je samo za higijenske uloške – već sada i na dnevnim ulošcima!
  • MAKSIMALNA PRILAGODLJIVOST omogućuje savršeno pristajanje tvom jedinstvenom obliku tijela
  • SUPER UPIJANJE održava V-zonu svježom i zaštićenom cijeli dan
  • UPIJANJE MIRISA pruža veću udobnost i samopouzdanje

Pogodno za

Dan
Dan
Noć
Noć
Iscjedak i mrlje
Iscjedak i mrlje
Znoj
Znoj
Vježbanje
Vježbanje