Korištenje i postavke kolačića

Standardna politika ove internetske stranice jest omogućiti sve vrste kolačića. Na taj način jamčimo najbolje tehničko iskustvo pri posjetu našoj stranici.

Ako želite nastaviti s posjetom na ovaj način, ne morate napraviti nikakve izmjene.

Ako želite saznati više o tome kako koristimo kolačiće ili ako želite promijeniti postavke, kliknite ovdje.

 

Naše putovanje

 
 • 1940-te

  1940-te

  Žene počinju raditi i zarađivati vlastiti novac (nije li suludo da se to dogodilo tek 40-tih godina!) i mogu si priuštiti higijenske uloške. Ovdje, u Švedskoj, Libresse predstavlja prvi uložak od krep papira, Mimosept (u međuvremenu smo naučili birati bolje nazive za naše proizvode!). Mrežica obavija jezgru uloška, a krajeve zavezujete same. Sam uložak pričvršćuje se na pojas koji se stavlja oko kukova.

 • 1950-te

  1950-te

  U Falkenbergu smo uveli stroj za automatsko vezivanje. Bila je to prava revolucija u proizvodnji uložaka. Dok drugi sjede i ručno vežu čvorove ili prodaju uloške bez čvorova, fenomenalni ulošci s gotovim čvorovima samo izlijeću iz naše tvornice u Falkenbergu.

 • 1960-te

  1960-te

  Uložak se sada može pričvrstiti izravno na gaćice. SCA je izumila ljepljivu traku od pjenaste gume koja drži uložak na mjestu i posebni pojas postaje nepotreban. Sam uložak također je znatno poboljšan iznimno suhom površinom.

 • 1970-te

  1970-te

  Predstavljen je Libresse Anatomic! To je prvi uložak oblikovan tako da pristaje ženskom tijelu, s dodatnom postavom u sredini. S ovim uloškom, žene su se osjećale udobno u svojim trapezicama (tako su ih zvali) i za vrijeme mjesečnice.

 • 1980te

  1980te

  Stil života žena uvijek je bio zvijezda vodilja za inovacije iz Libressea pa smo zaključili da djevojke vjerojatno ne žele sa sobom nositi goleme pakete uložaka dok se voze na koturaljkama - i tako smo predstavili pojedinačni omot! Lakše je uvijek imati proizvod pri ruci kad vam zatreba. Osamdesetih smo također proizveli naš prvi uložak s krilcima!

 • 1990-te

  1990-te

  Zahvaljujući novoj tehnologiji upijanja Efficapt, uložak debljine 3 mm postaje stvarnost. Jednako sigurna zaštita uz nevjerojatnu moć upijanja, samo tanja i udobnija. Rođen je Libresse Invisible!

 • 2000-te

  2000-te

  Počinjemo koristiti Internet i iPode i uvodimo niz jedinstvenih revolucionarnih inovacija, uključujući prvi uložak za tange na svijetu i Invisible Goodnight. Zahvaljujući sjajnom dizajnu, ulošci Invisible Goodnight savršeno pristaju i neće procuriti dok spavate.

 • 2010-te

  2010-te

  Uvijek razvijamo proizvode koji odgovaraju vašim potrebama, vašem tijelu i načinu na koji se krećete. Znamo, što bolje pristaju, to se bolje osjećate. Proizvodi Libresse kreću se zajedno s vašim tijelom i ostaju na mjestu i tako pružaju vrhunsku sigurnost protiv curenja.

 
 
 
 
 
 

Zaboravljena lozinka?!

Bez brige! Samo pošalji korisničko ime ili e-adresu i poslat ćemo ti pojedinosti.

Greška, moraš unijeti korisničko ime
Greška, unesena e-adresa ili korisničko ime ne postoje
Nova lozinka je poslana
 
 
 
 
 
 
Pričekaj

Predbilježi se na naš bilten

Naš sjajni bilten omogućuje ti da pratiš novosti na stranici, ponude, događanja i još mnogo toga. Samo pošalji svoju e-adresu i nikada ništa nećeš propustiti. Vezano za Libresse!

Unesena e-adresa već je na popisu za biltena.
Tvoja e-adresa sada je registrirana za naš bilten!
Neispravna e-adresa
Obavezno polje

Otkaži predbilježbu

 
 
 
 
 
 
Pričekaj

Otkaži predbilježbu na naš bilten

Je li to zbog nečeg što smo rekli ili napravili? Kontaktiraj nas tako da ti to možemo nadoknaditi. Nedostajat ćeš nam! Nema veze, uvijek se možeš ponovno prijaviti ako se predomisliš.

Greška. Je li unesena e-pošta točna?
Predbilježba otkazana!
Neispravna e-adresa
Obavezno polje
 
 
 
 
 

Bok! Preglednik ti je malo zastario!

Ažuriraj preglednik na neku od ovih novih verzija.

1.5
6.0
2.0
2.0
 • Firefox
 • Internet Explorer
 • Safari
 • Chrome
 
 
 
 
 

Hvala na pitanju!

Primamo mnogo pitanja za našeg stručnjaka. Stručnjak će odgovarati samo na pitanja koja nemaju odgovor.

 
 
 
 
 
 

Izbriši račun

Tvoj račun Libresse je uklonjen