Korištenje i postavke kolačića

Standardna politika ove internetske stranice jest omogućiti sve vrste kolačića. Na taj način jamčimo najbolje tehničko iskustvo pri posjetu našoj stranici.

Ako želite nastaviti s posjetom na ovaj način, ne morate napraviti nikakve izmjene.

Ako želite saznati više o tome kako koristimo kolačiće ili ako želite promijeniti postavke, kliknite ovdje.

 

Pravna napomena

Privatnost i pravo


MOLIMO VAS PROČITAJTE CIJELU PRAVNU NAPOMENU I PRAVILA O PRIVATNOSTI PRIJE NEGO ŠTO POSJETITE ILI POČNETE KORISTITI INTERNETSKU STRANICU.


Uvod

Svi nazivi, logotipi i zaštitni znakovi vlasništvo su Essity Grupe, njezinih pridruženih tvrtki, povezanih poduzeća, davatelja licenci ili partnera u zajedničkim ulaganjima © 2008 Essity Group. Sva prava pridržana. Vaš posjet ovim stranicama i korištenje podataka podložni su uvjetima navedenim u Pravnim napomenama, našim Pravilima o privatnosti i našem Etičkom pravilniku. Cilj nam je da osobe, čiji će osobne podatke Essity obraditi, budu sigurne u to da će se njihova privatnost poštivati i da ulažemo dovoljan napor u zaštitu dostavljenih osobnih podataka. Svrha ovih Pravila o privatnosti je obavijestiti vas o tome koje podatke prikupljamo i za što se koriste.
Cilj nam je da osobe, čiji će osobne podatke Essity obraditi, budu sigurne u to da će se njihova privatnost poštivati i da ulažemo dovoljan napor u zaštitu dostavljenih osobnih podataka. Svrha ovih Pravila o privatnosti je obavijestiti vas o tome koje podatke prikupljamo i za što se koriste.
 
Essity AB (publ)
Registered office: Stockholm, Sweden
Reg. no: 556325-5511
Telefon +46 8-788 51 00
 
 
 
 

Pravna napomena

Tvrtka Essity AB("Essity") osigurava materijale na ovim internetskim stranicama ("stranica") kao uslugu korisnicima i mogu se koristiti samo u informativne, no ne i u komercijalne svrhe. Primjerci se mogu preuzimati pod niže navedenima uvjetima.

Preuzimanjem materijala s ove stranice pristajete na ove uvjete. Ukoliko ne pristajete na njih, ne koristite ove Stranice i ne preuzimajte materijale s njih.

Vlasništvo nad zaštitnim znakom i njegovo korištenje

Svi nazivi, logotipi i zaštitni znakovi vlasništvo su Essity Grupe, njezinih pridruženih tvrtki, povezanih poduzeća, davatelja licenci ili partnera u zajedničkim ulaganjima © 2008 Essity Group. Sva prava pridržana. Zaštitni znakovi i nazivi robnih marki grupe Essity mogu se koristiti isključivo za svrhe dozvoljene prema ovoj Pravnoj napomeni ili ako to Essity prethodno odobri.

Pravo intelektualnog vlasništva i ograničenje upotrebe

Sav sadržaj na ovim stranicama, uključujući tekst, grafiku, logotipe, ikone, fotografije, audio isječke te softver, vlasništvo je Essity ili dobavljača sadržaja za Essity i zaštićen je međunarodnim zakonima o autorskim pravima. Neovlaštena uporaba ili distribucija materijala s ovih stranica može predstavljati kršenje propisa o autorskom i srodnim pravima, zaštitnom znaku i/ili drugih zakona i podliježe kako građanskopravnim, tako i kaznenopravnim sankcijama.

Ovu stranicu i bilo koji dio ove stranice zabranjeno je reproducirati, duplicirati, kopirati, prodavati, preprodavati ili na neki drugi način iskorištavati za bilo koje komercijalne svrhe koje Essity nije izričito dozvolila. Smijete preuzeti jednu kopiju informacija koje se nalaze na stranicama Essity na jedno računalo za vašu osobnu, nekomercijalnu, internu upotrebu osim ako vas Essity nije drugačije ovlastila pisanim putem.

Ne smijete mijenjati, koristiti ili prenositi podatke za bilo koje komercijalne svrhe ni uklanjati bilo kakvu oznaku autorskih prava ili vlasničkih prava iz podataka. Pristajete da ćete sprečavati svako neovlašteno kopiranje ovih materijala i da ćete osigurati da se svi zaposlenici - ukoliko je to primjenjivo - vaše organizacije pridržavaju ovih ograničenja.

Essity vam ne daje nikakva izričita ili izvedena prava prema patentima, autorskim i srodnim pravima, žigovima ili poslovnim tajnama. Svaka uporaba naziva, logotipa i zaštitnih znakova Essity u reklamiranju i promociji proizvoda Essity zahtjeva prethodnu suglasnost od Essity.

Odricanje od jamstava

Ovdje sadržane informacije pružaju se "onakve kakve jesu" bez izričitih ili izvedenih jamstava bilo koje vrste, uključujući jamstva o tržišnom potencijalu, nekršenju intelektualnog vlasništva ili prikladnosti za bilo koju određenu svrhu. Ako Essity daje poveznicu na internetsku stranicu treće strane, takva poveznica daje se samo kao pogodnost za korisnike i Essity ne odgovara za sadržaj ili točnost podataka sadržanih na takvoj internetskoj stranici i neće biti odgovorna za praksu zaštite privatnosti na internetskim stranicama takvih trećih strana.

Essity neće ni u kojem slučaju biti odgovorna za štetu bilo koje vrste, uključujući, bez ograničenja, štetu zbog izgubljene zarade, prekida poslovanja ili gubitka informacija, koja nastane uslijed uporabe ili nemogućnosti uporabe informacija, čak i ako je Essity bila obaviještena o mogućnosti nastanka takve štete.

Essity nadalje ne jamči točnost ili cjelovitost podataka, tekstova, grafika, poveznica ili drugih stvari koje su možda sadržane u okviru ovih informacija. Essity može mijenjati ovaj sadržaj, ili u njemu opisane proizvode, bilo kada, bez najave. Essity se ne obvezuje ažurirati informacije ili druge materijale koji se unose na ovu stranicu.

Unosi korisnika

Materijali, informacije ili druge komunikacije koje prenosite ili objavljujete na ovoj stranici smatrat će se ne-povjerljivima, ne-isključivima, oslobođenima plaćanja naknada, neopozivima, u potpunosti slobodnima za podlicenciranje i ne-zaštićenima ("komunikacije"). Essity neće imati nikakve obveze u pogledu komunikacija.

Pristajete da nećete pristupati ovoj stranici ili koristiti ovu stranicu na bilo koji način koji može naštetiti računalnim sustavima ili mrežama Essity ili ih preopteretiti ili koristiti stranicu ili sadržaj koji se daje na stranici ili preko nje za svrhe koje su protuzakonite ili zabranjene ovim odredbama i uvjetima.

Essity će imati pravo otkriti, kopirati, distribuirati, ugraditi i/ili na drugi način koristiti komunikacije, zajedno sa svim podacima, slikama, zvukovima, tekstom i drugim ugrađenim sadržajima, za sve komercijalne ili nekomercijalne svrhe.

Ako dostavite osobne podatke na ovu stranicu ili tvrtki Essity na neki drugi način, time dajete svoj pristanak tvrtki Essity za korištenje takvih podataka u svrhe procjene vaših informacija i marketing proizvoda i usluga Essity, uključujući pravo prijenosa podataka u treće zemlje i postavljanje podataka na Internet. Essity će biti odgovoran za takvu obradu osobnih podataka prema zakonima Engleske i Walesa i možete kontaktirati Essity u slučaju netočnih podataka ili drugih problema vezano za osobne podatke.

Ostalo

Essity može izmijeniti ove Uvjete bilo kada ažuriranjem ove objave.

Essity zadržava pravo, po svojoj isključivoj diskrecijskoj odluci, (1) mijenjati ove Pravne napomene; (2) kontinuirano pratiti i uklanjati objave; i/ili (3) prekinuti dostupnost stranice u bilo kojem trenutku bez prethodne najave. Ako se utvrdi da su neki uvjet, zahtjev ili odredba ove Pravne napomene nezakoniti, nevaljani, ništavni ili iz bilo kojeg razloga neprimjenjivi, to neće ni na koji način utjecati na ili onemogućiti valjanost i primjenjivost ostalih uvjeta, zahtjeva i odredbi.

 

Pravila o privatnosti

Pravila o obradi osobnih podataka

Cilj je tvrtke Essity AB da sve osobe čije osobne podatke Essity obrađuje budu u svakom trenutku sigurne da se njihova privatnost poštuje i da se s njihovim osobnim podacima postupa s dužnom pažnjom.

Essity će poštivati nacionalne zakone o zaštiti podataka koji uređuju prikupljanje i korištenje podataka koji se odnose na osobe (osobni podaci).

Prikupljeni osobni podaci

Osobni podaci, uključujući podatke kao što su ime, adresa, broj telefona, adresa e-pošte, broj računa, koje dajete tvrtki Essity u svrhu vaše osobne identifikacije, Essity će obraditi ručno i uz pomoć računala.

Pri naručivanju uzorka ili kupnji proizvoda, tražit će se neki osobni podaci. Otvorene narudžbe otkazat će se ukoliko nam ne dostavite zatražene i točne podatke. Na internetskoj će stranici biti na odgovarajući način označeni podaci koji se mogu, ali ne moraju dostaviti (dodatni podaci). Bez obzira na to odlučite li dostaviti nam te dodatne podatke ili ne, moći ćete pristupati našoj internetskoj stranici i kupovati na njoj.

Svrha prikupljanja i obrade osobnih podataka

Osobni podaci koje nam dostavite obrađuju se radi pružanja informacija i usluga koje zatražite kao i u svrhe marketinga i naknadnog praćenja prodaje ili razvoja proizvoda.

Otkrivanje vaših osobnih podataka

Essity može dati vaše osobne podatke trećim stranama kao što su tvrtke za ispunjavanje obveza ili distributeri naših proizvoda kako bi ispunili vaš zahtjev. Oni će vam u naše ime dostaviti podatke ili proizvode za koje ste iskazali zanimanje.

Dostavljeni osobni podaci mogu se izvoziti poslovnim parterima koji se nalaze unutar, ali i izvan, Europske unije.

Prava korisnika

Sukladno nacionalnim propisima kojima se implementira Direktiva 95/46/EZ Europskog parlamenta i Vijeća od 24. listopada 1995. o zaštiti pojedinca u vezi s obradom osobnih podataka i o slobodnom prijenosu takvih podataka, imate prava pristupa i ispravka vezano za vaše osobne podatke. Essity će u najvećoj mogućoj mjeri poštivati takva prava radi ispunjavanja naših zakonskih obveza.

Imate pravo prigovora na obradu i otkrivanje vaših osobnih podataka. Međutim, to će značiti da, u nekim slučajevima, nećemo biti u mogućnosti odgovoriti na vaš upit ili obraditi vašu narudžbu. Imate pravo od nas zatražiti i u razumnom roku dobiti obavijest o vašim osobnim podacima nad kojima se vrši obrada i svim dostupnim informacijama vezano za njihov izvor kao i primatelje ili kategorije primatelja kojima se podaci otkrivaju, ako je to slučaj.

Kolačići

Ova stranica sadrži takozvane kolačiće ili "cookies". Kolačići se na ovoj internetskoj stranici koriste zato da se korisniku osigura pristup funkcijama kao što su naručivanje informativnog materijala i odabir jezika. Ako ne želite primati kolačiće, tada morate otići s ove internetske stranice.

Ako imate pitanja o našoj obradi osobnih podataka, slobodno nas kontaktirajte na gore spomenutoj adresi.

Izlog proizvoda

Kontaktiraj na

Libresse možeš kontaktirati na sljedeći način:

Facebook Twitter vkontakte Pinterest YouTube Instagram E-pošta
 
 
 
 
 

Zaboravljena lozinka?!

Bez brige! Samo pošalji korisničko ime ili e-adresu i poslat ćemo ti pojedinosti.

Greška, moraš unijeti korisničko ime
Greška, unesena e-adresa ili korisničko ime ne postoje
Nova lozinka je poslana
 
 
 
 
 
 
Pričekaj

Predbilježi se na naš bilten

Naš sjajni bilten omogućuje ti da pratiš novosti na stranici, ponude, događanja i još mnogo toga. Samo pošalji svoju e-adresu i nikada ništa nećeš propustiti. Vezano za Libresse!

Unesena e-adresa već je na popisu za biltena.
Tvoja e-adresa sada je registrirana za naš bilten!
Neispravna e-adresa
Obavezno polje

Otkaži predbilježbu

 
 
 
 
 
 
Pričekaj

Otkaži predbilježbu na naš bilten

Je li to zbog nečeg što smo rekli ili napravili? Kontaktiraj nas tako da ti to možemo nadoknaditi. Nedostajat ćeš nam! Nema veze, uvijek se možeš ponovno prijaviti ako se predomisliš.

Greška. Je li unesena e-pošta točna?
Predbilježba otkazana!
Neispravna e-adresa
Obavezno polje
 
 
 
 
 

Bok! Preglednik ti je malo zastario!

Ažuriraj preglednik na neku od ovih novih verzija.

1.5
6.0
2.0
2.0
  • Firefox
  • Internet Explorer
  • Safari
  • Chrome
 
 
 
 
 

Hvala na pitanju!

Primamo mnogo pitanja za našeg stručnjaka. Stručnjak će odgovarati samo na pitanja koja nemaju odgovor.

 
 
 
 
 
 

Izbriši račun

Tvoj račun Libresse je uklonjen