Je li vaše današnje korisničko iskustvo na našoj web stranici unaprijedilo percepciju Libresse brenda?

Hvala na mišljenju!

Libresse

Kao jedan od vodećih britanskih brendova za žensku zaštitu, Libresse zna da je osjećaj udobnosti i samopouzdanja usko povezan sa sloganom „Živi odvažno”. U životu te nikada ništa ne bi trebalo sputavati. Zato Libresse ustrajno nastoji pomagati ženama da budu ono što jesu s proizvodima oblikovanim kako bi ti pružili samopouzdanje za pomicanje granica. 
 
Ponudom niza uložaka koji pružaju trostruku zaštitu od propuštanja; jedinstveno oblikovanih dnevnih uložaka koji se prilagođavaju oblinama tijela i proizvoda koji aktivno njeguju intimno područje, uz Libresse možeš živjeti odvažno svaki dan – bez obzira na to u kojoj si fazi menstrualnog ciklusa.

Živi. Živi odvažno.

Essity, naša nadređena tvrtka

Essity je vodeća globalna tvrtka za higijenske i zdravstvene proizvode. Grupa razvija i proizvodi održivu osobnu njegu, materijale i zdravstvene proizvode. Prodaja se provodi u približno 100 država iza mnogih jakih brendova, uključujući vodeće globalne brendove TENA i Tork te regionalne brendove kao što su Libero, Libresse, Lotus, Nosotras, Saba, Tempo, Vinda i Zewa. Sjedište tvrtke Essity nalazi se u Stockholmu u Švedskoj i zabilježeno je kao NASDAQ OMX Stockholm.

Za više informacije posjeti www.essity.com