Libresse

Kao jedan od vodećih britanskih brendova za žensku zaštitu, Libresse zna da je osjećaj udobnosti i samopouzdanja usko povezan sa sloganom „Živi odvažno”. U životu te nikada ništa ne bi trebalo sputavati. Zato Libresse ustrajno nastoji pomagati ženama da budu ono što jesu s proizvodima oblikovanim kako bi ti pružili samopouzdanje za pomicanje granica. 
 
Ponudom niza uložaka koji pružaju trostruku zaštitu od propuštanja; jedinstveno oblikovanih dnevnih uložaka koji se prilagođavaju oblinama tijela i proizvoda koji aktivno njeguju intimno područje, uz Libresse možeš živjeti odvažno svaki dan – bez obzira na to u kojoj si fazi menstrualnog ciklusa.

Živi. Živi odvažno.

Essity, naša nadređena tvrtka

Essity je vodeća globalna tvrtka za higijenske i zdravstvene proizvode. Grupa razvija i proizvodi održivu osobnu njegu, materijale i zdravstvene proizvode. Prodaja se provodi u približno 100 država iza mnogih jakih brendova, uključujući vodeće globalne brendove TENA i Tork te regionalne brendove kao što su Libero, Libresse, Lotus, Nosotras, Saba, Tempo, Vinda i Zewa. Sjedište tvrtke Essity nalazi se u Stockholmu u Švedskoj i zabilježeno je kao NASDAQ OMX Stockholm.

Za više informacije posjeti www.essity.com