Roll.Press.Go

Vremena su se promijenila

Kada imaš mjesečnicu, to ne mora biti veliko opterećenje – bez obzira na to koliko si zauzeta. Sve dok si organizirana i imaš odgovarajuće uloške sa sobom kada su ti potrebni, menstruacija ne mora biti nikakav problem.

No odlaganje u otpad uložaka ponekada može biti problem, osobito ako si u pokretu. Zapravo, u skladu s Libresse istraživanjem, kada se radi o ženskoj zaštiti, odlaganje uložaka u otpad česta je komplikacija. I to apsolutno ima smisla.

Zato je Libresse napravio Roll.Press.Go.  Ulošci koji se mogu odložiti u otpad higijenski i diskretno, kamo god ideš. Nema koša za smeće u blizini? Nema problema. Roll.Press.Go omot ima jedinstvene rubove koji se sami zatvaraju sa svih strana pa možeš higijenski zatvoriti iskorišteni uložak i baciti ga. A zatvoreni Roll.Press.Go omot ostaje čvrsto zatvoren čak i nakon bacanja.

JEDNOSTAVNO, HIGIJENSKI & ČISTO

Prije proizvoda Roll.Press.Go odlaganje uložaka u otpad značilo je umatanje iskorištenih uložaka u puno toaletnog papira ili traženje plastične vrećice u torbi kako bi se sakrili dok se ne pronađe koš za smeće ili za odlaganje uložaka. Komplicirano i nespretno – osobito ako nema toaletnog papira ni plastične vrećice.

Ali ne više. Jer sada, bez obzira na to nalaziš li se za radnim stolom, u zrakoplovu, trčiš u parku ili si u punom noćnom klubu, sve što trebaš učiniti kada mijenja uložak jest zamotati iskorišteni u omot koji se sam zatvara, pritisnuti rubove i otići. Riješeno. Roll.Press.Go: jednostavno, higijenski i diskretno.

Tri proizvoda za njegu tijekom mjesečnice na tirkiznoj pozadini – Libresse

Istraži više proizvoda za njegu tijekom mjesečnice