Multistyle

NOSI ŠTO ŽELIŠ

Kada se radi o donjem rublju jedan stil ne odgovara svakome. Neke žene vole brazilske ili bikini gaćice, druge preferiraju bokserice ili duboke gaćice. Imajući to u vidu, Libresse je dizajnirao dnevne uloške koje se prilagođavaju svakoj vrsti donjeg rublja: Libresse Multistyle dnevni ulošci. Tvoj dan može započeti drugačije kada prilikom spremanja imaš jednu stvar manje o kojoj moraš brinuti.
 
Ovi svestrani dnevni ulošci imaju fleksibilne rubove, koji se prilagođavaju svakoj vrsti donjeg rublja. Ne moraš puno razmišljati kada kupuješ ove uloške, jer znaš da možeš nosti bilo koje donje rublje.
Ploča sa značajkama

Kao dio asortimana Dailyfresh dnevnih uložaka, Libresse Multistyle dnevni ulošci napravljeni su pomoću ProSkin formule. Što znači da ne samo da su izuzetno prozračni, nego su i formulirani pomoću pH-uravnotežene infuzije za njegu kože intimnog područja.

Njihova super-upijajuća jezgra također pruža pouzdanu zaštitu od istjecanja pa se možeš osjećati čisto, udobno i pouzdano svaki dan. Također su izuzetno praktični. Pojedinačno umotani, Libresse Multistyle dnevni ulošci idealni su za diskretno stavljanje u torbu, sportsku torbu ili torbicu bez zauzimanja previše prostora. Idealno za svakodnevnu upotrebu.

Libresse Multistyle dnevni ulošci – oblikovani za lakši život.

Tri proizvoda za dnevnu njegu sa sjenama na ružičastoj pozadini – Libresse

Istraži više proizvoda za dnevnu njegu