Korištenje i postavke kolačića

Standardna politika ove internetske stranice jest omogućiti sve vrste kolačića. Na taj način jamčimo najbolje tehničko iskustvo pri posjetu našoj stranici.

Ako želite nastaviti s posjetom na ovaj način, ne morate napraviti nikakve izmjene.

Ako želite saznati više o tome kako koristimo kolačiće ili ako želite promijeniti postavke, kliknite ovdje.

 

Libresse Natural Care Normal

Libresse Natural Care Normal morning
 
Libresse Natural Care Normal

Još nema komentara

Svojstva proizvoda
 •   Upijanje
   

  Upijanje

  Libresse ima sustav označivanja pakiranja kapima koje jasno pokazuju moć upijanja na sustavan način i to u cijeloj liniji proizvoda, a služi tome da ti pomogne pronaći proizvod koji ti najbolje odgovara! Šest kapi predstavlja raspon od male do vrlo velike moći upijanja. Naši ulošci imaju jezgru vrlo velike moći upijanja koja hvata tekućinu i zadržava je u ulošku. Iznimno upijajuće kuglice prilagođene tijelu brzo će udaljiti tekućinu od kože.
   
 •   Duljina 150 mm

  Duljina

   

   
 •   Kontrola neugodnih mirisa

  Kontrola neugodnih mirisa

  Neugodni mirisi mogu nastati zbog bakterija. Spriječiš li razvoj bakterija, ublažit ćeš i neugodne mirise. Libresseov SAP je izuzetno upijajući materijal koji upija i zadržava velike količine vlage, ali isto tako sprečava neugodne mirise. SAP onemogućuje razvoj bakterija i neutralizira osnovne komponente koje su uzrok neugodnih mirisa tako što stvara okružje niske pH vrijednosti (kiselo). Libresseovi proizvodi ublažavaju neugodne mirise uz pomoć prirodne kemije tako da se možeš osjećati prirodno svježe i samouvjereno.
   
 • CurveFit

  CurveFit

  CurveFit™ tehnologija omogućuje da uložak prati tvoje obline. Šira prednjica zaustavlja klizanje,a lagana i prijanjajuća sredina dobro pristaje tako da se uvijek možeš osjećati udobno bez obzira što radiš.
   
 •   Donji sloj koji diše

  Donji sloj koji diše

  Materijal koji stavljamo na donju stranu sastoji se od tankog plastičnog sloja s malim porama koje odvode vlagu i toplinu, a istovremeno sprečavaju prodor tekućine. To se postiže dodavanjem kalcijevog karbonata plastičnom materijalu. Pore nastaju prilikom stanjivanja materijala. Te pore omogućuju tvojoj koži da diše.
  Korištenje materijala koji diše na sloju podloge vrlo je važno za smanjivanje vlage i topline. Tanki ulošci Libresse s podlogom koja diše održavaju prirodnu ravnotežu žene.
   
 
Libresse Natural Care Normal

Libresse Natural Care dnevni ulošci s površinskim slojem mekanim poput pamuka sadrže prirodne ekstrakte aloe vere i kamilice koji su poznati po svom blagotvornom djelovanju. Libresse Natural Care pruža ti svježinu i čistoću, a da pri tom ne sadrži nikakve mirise.

Complementary products

Izlog proizvoda

Što je što?

Postoji mnogo različitih proizvoda i ponekad je dosta teško pratiti stručne izraze. Osim toga, kada se koji proizvod koristi?! Kratak odgovor glasi: to ovisi o dobi, količini krvi, prigodi i dijelu ciklusa. Evo vodiča koji može biti koristan u potrazi za najboljom higijenskom zaštitom.

Tvoja prva mjesečnica?

Dobila si prvu mjesečnicu? Moja prva mjesečnica stiže u pomoć!

 
 
 
 
 

Zaboravljena lozinka?!

Bez brige! Samo pošalji korisničko ime ili e-adresu i poslat ćemo ti pojedinosti.

Greška, moraš unijeti korisničko ime
Greška, unesena e-adresa ili korisničko ime ne postoje
Nova lozinka je poslana
 
 
 
 
 
 
Pričekaj

Predbilježi se na naš bilten

Naš sjajni bilten omogućuje ti da pratiš novosti na stranici, ponude, događanja i još mnogo toga. Samo pošalji svoju e-adresu i nikada ništa nećeš propustiti. Vezano za Libresse!

Unesena e-adresa već je na popisu za biltena.
Tvoja e-adresa sada je registrirana za naš bilten!
Neispravna e-adresa
Obavezno polje

Otkaži predbilježbu

 
 
 
 
 
 
Pričekaj

Otkaži predbilježbu na naš bilten

Je li to zbog nečeg što smo rekli ili napravili? Kontaktiraj nas tako da ti to možemo nadoknaditi. Nedostajat ćeš nam! Nema veze, uvijek se možeš ponovno prijaviti ako se predomisliš.

Greška. Je li unesena e-pošta točna?
Predbilježba otkazana!
Neispravna e-adresa
Obavezno polje
 
 
 
 
 

Bok! Preglednik ti je malo zastario!

Ažuriraj preglednik na neku od ovih novih verzija.

1.5
6.0
2.0
2.0
 • Firefox
 • Internet Explorer
 • Safari
 • Chrome
 
 
 
 
 

Hvala na pitanju!

Primamo mnogo pitanja za našeg stručnjaka. Stručnjak će odgovarati samo na pitanja koja nemaju odgovor.

 
 
 
 
 
 

Izbriši račun

Tvoj račun Libresse je uklonjen