Osjećaj se svježe i zaštićeno sa Libresse ulošcima

Bez obzira trči li kroz pustinju ili juri gradskim ulicama, ultramaratonka Rebecca Watson se ne zaustavlja ni za vrijeme menstruacije. Libresse Fresh Protect ulošci imaju prozračan gornji sloj i  SecureFit™ oblik kako bi se prilagodili njenom tijelu, za potpunu zaštitu od propuštanja.Zato se osjeća samopouzdano, svježe i zaštićeno do posljednjeg kilometra.

Potpuna udobnost i zaštita

Dizajnirani su kako bi se prilagodili tvojem tijelu i zaštitili te od propuštanja, tako da se osjećaš samopouzdano, što god radila.

Osjećaj se svježe cijeli dan

Mekan, prozračan gornji sloj i super apsorbirajuća jezgra pomoći će ti da se osjećaš svježe, čisto i suho od jutra do večeri.

Kada te život ubaci u petu brzinu, trebaš uloške koji će te moći pratiti. Libresse ulošci sa zaštitom svježine imaju prozračan gornji sloj koji je vrlo nježan u dodiru s tvojom kožom.Zahvaljujući SecureFit™ obliku prilagođavaju se prema tvojem tijelu i pružaju ti udobnost i potpunu zaštitu od propuštanja. Kako bi se osjećala samopouzdano i svježe te imala situaciju pod kontrolom, što god radila..

Tri proizvoda za njegu tijekom mjesečnice na tirkiznoj pozadini – Libresse

Istraži više proizvoda za njegu tijekom mjesečnice