Korištenje i postavke kolačića

Standardna politika ove internetske stranice jest omogućiti sve vrste kolačića. Na taj način jamčimo najbolje tehničko iskustvo pri posjetu našoj stranici.

Ako želite nastaviti s posjetom na ovaj način, ne morate napraviti nikakve izmjene.

Ako želite saznati više o tome kako koristimo kolačiće ili ako želite promijeniti postavke, kliknite ovdje.

 
 

Vaginalni iscjedak

Većina djevojčica imat će vaginalni iscjedak oko godinu dana ili više prije prve mjesečnice, a i dalje će imati iscjedak između menstruacija nakon što dobiju mjesečnicu. Vaginalni iscjedak je tekućina koju luče sluznica rodnice i žlijezde u grlu maternice (koje se nalazi na vrhu rodnice, na mjestu gdje se ona spaja s maternicom). Normalan iscjedak je proziran i bijeli ili žućkast. Može biti i smeđe boje, prije nego što stvarno dobiješ pravu mjesečnicu. Miris iscjetka je blago kiselkast, ali može se osjetiti samo iz velike blizine. Netko tko stoji kraj tebe nikako neće po mirisu moći osjetiti imaš li iscjedak. Iscjedak održava tvoju rodnicu vlažnom i zdravom i ne predstavlja nikakav razlog za brigu sve dok izgleda uobičajeno i ima tek blago kiselkast miris. Ako se bojiš da ćeš umrljati donje rublje između mjesečnica, možda ćeš poželjeti koristiti Libresseovu liniju za svježinu.
Ako primijetiš da je iscjedak postao zelenkast, grudast, da ima čudan miris ili uzrokuje nevjerojatan i neugodan svrbež, to može biti znak kandidijaze (poznate kao monilijaza). Kandidijazu možeš dobiti ako nosiš preuske traperice, sintetičke gaćice, ako uvijek nosiš najlonke ili preuske gaćice. Sve to povećava toplinu koja potiče rast gljivica Candida. Budi dobra prema svom tijelu i nosi i prozračne pamučne gaćice i hlače koje nisu pretijesne tako da tvoje intimno područje može disati. Isto tako, jako je pametno spavati bez gaćica tako da rodnica i sluznica noću dobiju malo zraka. Ako sumnjaš na gljivičnu infekciju Candidom, zatraži od liječnika da napravi pretrage. Liječnik ti može prepisati lijekove koji će brzo izliječiti infekciju ili možeš kupiti lijek u ljekarni, iako je ipak najbolje najprije dobiti pravu dijagnozu od liječnika. Ne zaboravi - kandidijaza nije spolno prenosiva bolest i nije zarazna.

Ocijeni ovaj odgovor

110 Ocjene Hvala na glasovanju
 
 
 
 
 
 
 

Zaboravljena lozinka?!

Bez brige! Samo pošalji korisničko ime ili e-adresu i poslat ćemo ti pojedinosti.

Greška, moraš unijeti korisničko ime
Greška, unesena e-adresa ili korisničko ime ne postoje
Nova lozinka je poslana
 
 
 
 
 
 
Pričekaj

Predbilježi se na naš bilten

Naš sjajni bilten omogućuje ti da pratiš novosti na stranici, ponude, događanja i još mnogo toga. Samo pošalji svoju e-adresu i nikada ništa nećeš propustiti. Vezano za Libresse!

Unesena e-adresa već je na popisu za biltena.
Tvoja e-adresa sada je registrirana za naš bilten!
Neispravna e-adresa
Obavezno polje

Otkaži predbilježbu

 
 
 
 
 
 
Pričekaj

Otkaži predbilježbu na naš bilten

Je li to zbog nečeg što smo rekli ili napravili? Kontaktiraj nas tako da ti to možemo nadoknaditi. Nedostajat ćeš nam! Nema veze, uvijek se možeš ponovno prijaviti ako se predomisliš.

Greška. Je li unesena e-pošta točna?
Predbilježba otkazana!
Neispravna e-adresa
Obavezno polje
 
 
 
 
 

Bok! Preglednik ti je malo zastario!

Ažuriraj preglednik na neku od ovih novih verzija.

1.5
6.0
2.0
2.0
  • Firefox
  • Internet Explorer
  • Safari
  • Chrome
 
 
 
 
 

Hvala na pitanju!

Primamo mnogo pitanja za našeg stručnjaka. Stručnjak će odgovarati samo na pitanja koja nemaju odgovor.

 
 
 
 
 
 

Izbriši račun

Tvoj račun Libresse je uklonjen