Korištenje i postavke kolačića

Standardna politika ove internetske stranice jest omogućiti sve vrste kolačića. Na taj način jamčimo najbolje tehničko iskustvo pri posjetu našoj stranici.

Ako želite nastaviti s posjetom na ovaj način, ne morate napraviti nikakve izmjene.

Ako želite saznati više o tome kako koristimo kolačiće ili ako želite promijeniti postavke, kliknite ovdje.

 
 

Higijenska zaštita

Postoje dvije vrste higijenske zaštite, ulošci i tamponi. Ulošci se pričvršćuju na unutrašnju stranu gaćica, a tamponi se umeću u rodnicu. Ako si mlađa i nisi još navikla na mjesečnicu, najbolje je koristiti uloške. Tamponi mogu biti korisni ako želiš zaplivati iako imaš mjesečnicu, na primjer, ali mlađim djevojkama može biti teško umetnuti ih. Zbog toga su ulošci prikladniji za djevojčice.
Libresse SecureFit je jedinstven uložak oblikovan tako da prati tvoje tijelo, a ima različitu prednju i stražnju stranu. Zamisli cipelu oblikovanu tako da sprijeda pristaje tvojim prstima, a straga tvojoj peti. Ovakvi ulošci kreću se zajedno s tobom i ostaju na mjestu te sprečavaju curenje. Libresse SecureFit je sigurna higijenska zaštita pa se možeš opustiti ako koristiš ovakve uloške. Jedino su ulošci Libresse SecureFit napravljeni tako da se kreću s tobom i da pristaju tvom tijelu.
Postoje razne vrste uložaka Libresse, oblikovanih tako da ti odgovaraju ovisno tome imaš li obilno ili slabije krvarenje. Manji ulošci korisni su za dane kad imaš vrlo oskudno krvarenje, samo pokoju kapljicu, a veći služe za obilnije mjesečnice. Za noć su prikladniji duguljasti ulošci jer krv lakše iscuri mimo uloška kada ležiš. Ne moraš mijenjati uložak tijekom noći.
Preko dana, dobro je mijenjati uložak svaka tri ili četiri sata, ali, ako obilno krvariš, mijenjaj uloške češće i osjećat ćeš se ugodnije.
Uložak ima jezgru od celuloze i drugih materijala koji upijaju svu menstrualnu krv i zadržavaju je u ulošku tako da nema curenja. Danas su ulošci Libresse tako tanki i oblikom prilagođeni tijelu da nitko ne može znati da imaš uložak, čak ni ako nosiš jako uske trapke.
Ulošci Ultra su najtanji dostupni ulošci. Tehnologija im omogućuje da budu stvarno diskretni, a ipak jednako dobri kao i deblji ulošci Maxi.
Stvari su bile drugačije kad su tvoje bake bile mlade i kad su pričvršćivale higijensku zaštitu na pojas koji su vezivale oko kukova. U to vrijeme stvarno se moglo reći da je mjesečnica prava gnjavaža!

Ocijeni ovaj odgovor

39 Ocjene Hvala na glasovanju
 
 
 
 
 
 
 

Zaboravljena lozinka?!

Bez brige! Samo pošalji korisničko ime ili e-adresu i poslat ćemo ti pojedinosti.

Greška, moraš unijeti korisničko ime
Greška, unesena e-adresa ili korisničko ime ne postoje
Nova lozinka je poslana
 
 
 
 
 
 
Pričekaj

Predbilježi se na naš bilten

Naš sjajni bilten omogućuje ti da pratiš novosti na stranici, ponude, događanja i još mnogo toga. Samo pošalji svoju e-adresu i nikada ništa nećeš propustiti. Vezano za Libresse!

Unesena e-adresa već je na popisu za biltena.
Tvoja e-adresa sada je registrirana za naš bilten!
Neispravna e-adresa
Obavezno polje

Otkaži predbilježbu

 
 
 
 
 
 
Pričekaj

Otkaži predbilježbu na naš bilten

Je li to zbog nečeg što smo rekli ili napravili? Kontaktiraj nas tako da ti to možemo nadoknaditi. Nedostajat ćeš nam! Nema veze, uvijek se možeš ponovno prijaviti ako se predomisliš.

Greška. Je li unesena e-pošta točna?
Predbilježba otkazana!
Neispravna e-adresa
Obavezno polje
 
 
 
 
 

Bok! Preglednik ti je malo zastario!

Ažuriraj preglednik na neku od ovih novih verzija.

1.5
6.0
2.0
2.0
  • Firefox
  • Internet Explorer
  • Safari
  • Chrome
 
 
 
 
 

Hvala na pitanju!

Primamo mnogo pitanja za našeg stručnjaka. Stručnjak će odgovarati samo na pitanja koja nemaju odgovor.

 
 
 
 
 
 

Izbriši račun

Tvoj račun Libresse je uklonjen