Libresse.hr je, naravno, stranica na kojoj možemo dijeliti neke podatke o nama i proizvodima koje prodajemo, ali je to također mjesto na kojem možeš podijeliti svoja razmišljanja i ideje, slike i poveznice, pitanja i odgovore.

Kako bi to funkcioniralo i kako bi Libresse.hr bio odlična stranica, važno je da se svatko osjeća dobrodošlim i da se prema svakome postupa pristojno. Navodimo neka osnovna pravila za koja mislimo kako bismo ih svi trebali poštovati: 

Komentari

Da bi mogla pisati komentare, trebaš registrirati račun na stranici Libresse.hr
Na stranici postoje i neke druge usluge za koje je također potrebna registracija.
Registriranjem se slažeš sa sljedećim:

– Nema osobnih napada
Ne možeš vrijeđati, ismijavati ili napadati druge korisnike. Klevete i ocrnjivanje,
rasizam i pozivanje na rasizam strogo su zabranjeni. Ne smiješ prenositi ili objavljivati na ovoj stranici materijale, informacije ili drugu komunikaciju koja krši aktualne zakone ili propise.

– Ne podržavamo loše ponašanje
Budi ljubazna i pristojna. Nemoj pokušavati provocirati i govoriti neugodne stvari. Nemoj prijetiti ni biti agresivna.

Svi iskazi na forumu trebaju biti pristojni i prijateljski. Zapamti da imaš glas koji će drugi čuti! I nemoj zaboraviti da svatko ima pravo na svoje mišljenje čak i ako se ti s njime ne slažeš. To je u osnovi zamisao ponašanja na forumu.

Samo stvarne osobe, molimo

Ne možeš upotrebljavati Libresse.hr u komercijalne svrhe, odnosno za oglašavanje/prodaju proizvoda i usluga. Poštuj zakone o autorskim pravima (odnosno, nemoj objavljivati materijale koji nisu tvoje vlasništvo). Libresse.hr ne preuzima odgovornost za korisnike koji krše zakone o autorskim pravima objavljivanjem materijala za koje nemaju pravo na objavu. Pročitaj više u Pravnoj izjavi.

Web-stranica Libresse trebalo bi biti ugodno mjesto na kojem svatko može dobiti pomoć u vezi sa svojim menstruacijama i sličnim temama. Zato ćemo ga s vremena na vrijeme očistiti uklanjanjem iskaza koji krše pravila, koji su protuzakoniti ili vrijeđaju druge korisnike stranice. Isto tako, molimo te da nam javiš ako pronađeš nešto za što misliš da bismo trebali ukloniti!

Fotografije

Pažljivo biraj fotografije koje ćeš prenijeti. Svi korisnici mogu dodati fotografiju svom profilu. Fotografija će biti prikazana na stranici Moj profil i u komentarima (ako ne odabereš anonimnost). Zapamti da svatko tko je prijavljen može vidjeti tvoju fotografiju pa budi pažljiva kada je prenosiš. Isto tako, nemoj zaboraviti da možeš prekršiti zakon ako preneseš fotografiju, primjerice, slavne osobe, bez dopuštenja osobe koja je u pitanju i/ili fotografa.

Kršenje pravila

Vjerujemo da pravila stranice Libresse zapravo čine stranicu boljom za tebe, zato očekujemo da ih svi korisnici slijede. Izbacit ćemo sa stranice svakoga tko krši ta pravila ili se ponaša bez poštovanja prema drugim korisnicima. Pročitaj više o našim općim odredbama u Pravnoj izjavi.

Negativna strana interneta

Zapamti da se na internetu mnoge osobe pretvaraju da su netko drugi. Pripazi s kim razgovaraš i nikada nemoj objavljivati svoje osobne podatke izravno na stranici. Ako primijetiš da se netko ponaša neobično, ispituje te čudne stvari ili slično – javi nam!

Na kraju svega!
Budi ljubazna.
Pazi na sebe i zabavi se!